Maksuehdot

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Järvenpään Yrittäjien verkkokauppa on Järvenpään Yrittäjät ry:n ylläpitämä verkkopalvelu. Verkkokaupasta voit ostaa pääsylippuja Järvenpään Yrittäjien järjestämiin tapahtumiin (myöhemmin lippu). Lippujen ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja.

TOIMITUSTAPA JA AIKA

Liput toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona. Asiakkaiden tulee määrittää oston yhteydessä sähköpostiosoite. Lippu toimitetaan tähän sähköpostiosoitteeseen. Lippuna toimii PDF-tiedosto tai lipun numeron sisältämä sähköpostiviesti tulostettuna tai mobiilinäytöltä näytettynä. Jos toisin ei mainita, lippu tarkastetaan tapahtumassa lipun numeron perusteella. Toimituskulut määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Mahdolliset toimituskulut ovat nähtävillä ennen maksuun siirtymistä. Mikäli tilaus ei ole saapunut sähköpostitse kahden (2) päivän kuluessa suoritetusta maksusta, pyydetään asiasta ilmoittamaan Järvenpään Yrittäjät ry:n verkkokauppavastaavalle puh. 045 633 6360 (ma-pe 10-17) tai sähköpostitse info@rooz.fi.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6), joka on osa OP Ryhmää. Lue lisää sivulta maksuehdot.

PALAUTUSOIKEUS

Lipun tilaaminen on lähtökohtaisesti sitova ilmoittautuminen tapahtumaan. Järvenpään Yrittäjät ry ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa osto 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan lipun tulee olla käyttämätön. Mikäli asiakas haluaa palauttaa lipun, on hänen aina ensin otettava yhteyttä Järvenpään Yrittäjät ry:n verkkokauppavastaavalle puh. 045 633 6360 (ma-pe 10-17) tai sähköpostitse info@rooz.fi, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä. Palautusta varten tulee asiakkaan ilmoittaa nimensä, puhelinnumeronsa sekä lipun koodi.

VOIMASSAOLOAIKA

Verkkokaupasta ostettu lippu on käytettävä kyseisessä tapahtumassa. Sitä ei voi käyttää toisessa tapahtumassa, eikä sitä hyväksilueta toiseen tapahtumaan. Käyttämättömiä lippuja ei hyvitetä tai vaihdeta rahaksi.

YLIVOIMAINEN ESTE

Järvenpään Yrittäjät ry ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä haitoista tai menetyksistä.

MUUTOKSET TILAUS JA TOIMITUSEHTOIHIN

Järvenpään Yrittäjät ry pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojaan. Maksajan tulee ennen tilaustaan tutustuttua kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.