Yrittäjän päivän yritystilaisuus
5.9. Järvenpää-talolla klo 12–15 (+ jatkot).

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Järvenpäässä toimiville yrityksille.

Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisia StartUp-yritystarinoita, inspiroitumaan ja verkostoitumaan.

Mukaan mahtuu 140 ensimmäistä ilmoittautujaa!

Ohjelma:

Klo 12.00
Lounas Järvenpää-talossa

Klo 13.00
Tilaisuus alkaa

Puhujat:
Matti Pesonen, sarjayrittäjä
Robert Savikko, Foodiq Oy
Laura Andelin, Onit Sport Oy

Klo 15.00
Tilaisuuden päätös

Klo 15 –›
Afterwork
Rennot jatkot heti tilaisuuden jälkeen keskustan Bar Shedissä
(Venny Soldaninraitti 4, Järvenpää)

Puhujat:

Matti Pesonen

Sarjayrittäjä

Kaikki on yrittämisessä myymistä. Varsinaisesti tuotteessa tai palvelussa ei välttämättä tarvitse olla uutta innovaatiota, se voidaan tehdä kiinnostavaksi muutenkin. Matin oma polku alkoi mm. maitokaapissa, ruohonleikkaajana ja mainostoimistossa. Lopulta hän oli töissä Pohjoismaiden myynti- ja markkinointijohtajana HBO Nordicilla, josta potkujen kautta ryhtyi yrittäjäksi.

Yrittäjänä hän on ollut perustamassa tähän mennessä tunnettuja kuluttajabrändejä mm.: Keijo -olut, Betonii -lonkero, Käyrä -grillimakkara, Rengasparkki sekä Pallo Ilmaa! -some ilmiötä. Myyntitarinan pitää olla hyvä, mutta lopulta jakelutieosaaminen ratkaisee. Mikä on näiden yritysten syntytarina ja jakelutieverkostot?

Robert Savikko

Foodiq Oy
perustaja, toimitusjohtaja

Elintarvikealan yritys Foodiq haluaa esimerkillään näyttää, että maailman ruokajärjestelmään on mahdollista tehdä muutoksia uusilla innovaatioilla. Yrityksen tekemä työ kiinnostaa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Foodiq valmistaa erityisesti kasvipohjaisia meijerituotteita kaurasta, tattarista, hampusta, fermentoidusta härkäpavusta ja linsseistä erikokoisille ruokateollisuuden toimijoille, kuten kaupoille ja elintarvikebrändeille.

Laura Andelin

Onit Sport Oy
perustaja, psykoterapeutti

Tulevaisuuden tärkein pääoma on monipuoliset mielen taidot. Onit Sport on ensimmäinen urheilevien lasten ja nuorten psyykkiseen valmennukseen erikoistunut asiantuntijayritys Suomessa. Psyykkinen valmennus ja monipuoliset mielen taidot kuuluvat jokaiselle urheilijalle ajasta, paikasta, taustasta ja resursseista riippumatta.

Ilmoittaudu tästä 28.8. mennessä

Mukaan mahtuu 140 ensimmäistä.


Tapahtuman toteutuksesta vastaavat yhteistyössä: